Slider
02.jpg
10.jpg
4.jpg
06.jpg
Boyali-Sac-slider.jpg
http://murattiritoglu.com.tr/images/siteSlider2/Boyali-Sac-slider.jpg
İNŞAAT ÇİVİSİNDE , BOYALI SAÇTA VE PLYWOOD'DA
KAMPANYA!
Uygun Fiyatlı Malzeme: SLYPLY 125x250 Plywood Şimdi Stoklarda!
3009 9002 7016 çatı panelleri ve 9002 cephe panellerimiz için stoklarımız mevcuttur.
Detaylı bilgi ve sipariş için bizimle iletişime geçin.
Gelecek Nesillere Yaşanabilir Bir Dünya Bırakmak İçin Sıfır Atık.
Doğal hayatı koru, gelecek için bir adım at...
Sandviç Panel, tek kat trapezler kullanım yerine, amacına ve farklı asık aralıklarına göre değişik kalınlık ve formlarda üretilebilir. Fonksiyonel tasarımları sayesinde yalıtımsız veya çeşitli yalıtım malzemeleri ile birlikte kullanılabilir. Eğrisel form verilebilme özelliği ve istenen biçimde üretilebilen bitim profilleriyle estetik detay çözümleri uygulamak mümkündür. Çatı ve cephede kolay ve hızlı montaj avantajı, malzemelerin hafif olması sayesinde taşıyıcı konstrüksiyondan tasarruf ve pratik montaj imkanı verir, şantiye ve depolarda yer işgal etmez, geri dönüşüm özelliğinden dolayı çevre dostudur.
Polikarbonat levha ürünlerinin amacı gün ışığından olabildiğince yararlanarak minimum enerji maliyeti ortaya çıkarmaktır. Sandviç Panellerimiz ile uyumlu ürünlerimiz her türlü eğimli çatı ve cephe kaplamalarında, kolay ve hızlı montaj avantajıyla gün ışığından daha çok faydalanmak amacıyla kullanılmaktadır. Yüksek performanslı polikarbonat çatı ve duvar ışıklığı çözümlerimiz, UV ışınlarının neden olduğu yıpranmalara karşı üstün direnç göstererek uzun süreli mükemmel bir ışık iletim performansı ile termal ve yapısal performans sağlar.
Yapı kabuğu olarak nitelendirilen çatı ve cephe kaplamalarında ürün çeşitliliğini arttırmayı hedefleyen Assan Panel, ürün yelpazesine sandviç panelleri ile uyumlu Polikarbonat levha malzemelerini de ekleyerek, müşteri talepleri doğrultusunda tüm çatı ve cephe sistemlerine yönelik çözümler sunmaktadır.
*** RAL 3004 Kiremit Rengi Sandviç Panel ***
*** RAL 7016 Antrasit Gri Malzememiz Gelmiştir ***
BOYALI VE GALVANİZ SAC KAMPANYA
Gitmeyen Faturalar İle İlgili 0312 349 23 43 numaralı hattı aramanızı rica ederiz.
::::: Özel Fiyatlı Ürünler :::::
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sandviç Panel Uygulama
Boyalı galvaniz Düz Sac birçok sektörde kullanılmaktadır. Sıcak daldırma galvanizli sacın üst yüzeyde astar üzeri 25 μm nominal kalınlıkta polyester boya sistemi mevcuttur.
Rulo olarak üretilen malzemelerin müşteri talebine göre dilme hattında dilinmiş halidir.
Dilme hatlarımızda 20 mm ene kadar dilme yapılabilmektedir. Müşteri taleplerine göre dik veya yatık olarak paketleme yapılabilmektedir. Dilme kalınlığı aralığı 0,20-2,50 mm' dir.
Levha Kalınlığı : 0.50 - 1 mm Boyalı Galvanizli Sac.
Levha Uzunluğu : Min. 1000 mm, max 12000 mm
Levha Faydalı Alan Genişliği : 800 mm - 1000 mm (Tolerans ±3 mm)
Kullanım Alanı : Çatı - Cephe Kaplamaları.
|
KALİTE BELGELERİ | GARANTİ SERTİFİKALARI | ||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
TS_EN_10169 | TS_EN_10346 | Polyester Sonkat Boya Kaplı Yassı Mamüller | PVC Plastisol Sonkat Boya Kaplı Yassı Mamüller |